Portfolio

Tältä sivulta löydät esimerkkejä tekemistäni töistä – suunnittelemiani visuaalisia ilmeitä ja kirjoittamiani tekstejä – sekä asiakkaideni kommentteja palveluistani.

Ulkoasut ja kuvat

Suunnittelemiani logoja: lahtelainen Verhoomoverstas Adele, tamperelainen Rentomo ja kätilödoula MamaFlow.
Taitoin Päivän Tunnussana 2019 -kirjan kahdessa eri koossa.
Loin Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry:n nuorten risteilylle uuden ilmeen ja toteutin lehtimainoksen ja somekuvia.
Suunnittelemiani, kunkin yrityksen tyyliin ja värimaailmaan sopivia käyntikortteja Hovipihoille, koirakoulu Pawsiteamille ja itselleni.
Suunnittelin ja toteutin KSL-opintokeskuksen vuoden 2018 koulutusesitteen ulkoasun.
> Koko esite pdf-muodossa

Verkkoviestintä

Toteutin Vertaistaiteilijat-hankkeelle verkkosivut WordPressillä.
Toteutin Terapiakulmalle helppokäyttöiset nettisivut Weeblyllä.
Toteutin Rentomolle helppokäyttöiset nettisivut Weeblyllä.
Suunnittelin Oy Equine Innovations Ltd:lle yrityksen graafisen ohjeen mukaisen uutiskirjepohjan MailChimpiin ja tein ohjeet sen käyttöön.

Sanat ja tekstit

Kirjoitin eri vaaleissa ehdolla oleville ja tukiryhmille suunnatun somemainontaoppaan. Opas antaa ehdokkaille peruskatsauksen sosiaalisen median maksulliseen markkinointiin, etenkin Facebook- ja Instagram-mainontaan.
> Julkaisu on ladattavissa KSL-opintokeskuksen verkkosivuilla
Kirjoitin oppaan kestävästä ja yhdenvertaisesta kouluttamisesta KSL-opintokeskuksen kestävän kehityksen ohjelman sekä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman pohjalta. Suunnittelin myös oppaan ulkoasun.
> Julkaisu on ladattavissa KSL-opintokeskuksen verkkosivuilla
Olen kirjoittanut vieraskynäkirjoituksia kirjanpito-ohjelma SimplBooksin blogiin.
> Lue tekstejäni

Työstäni sanottua

”Toimeksiantona oli logon viimeistely ja käyntikortin suunnittelu. Erittäin nopeaa, ammattitaitoista ja asiakkaan odotukset ylittävää toimintaa! Suosittelen ehdottomasti.

Palaute Sypriinin Facebook-sivulla

”Viestintäpalvelu Sypriini osaa sisällön tuotannon lisäksi myös jakaa osaamista. Kiitos hyvästä someviestinnän koulutuksesta viikonloppuna! Sain tosi hyviä vinkkejä ja konkreettista oppia kuinka esimerkiksi kohdentaa yritykseni viestejä tarkemmin ja seurata millaiset ihmiset ovat kiinnostuneet viesteistäni. Kiitos!!

Palaute Sypriinin Facebook-sivulla

”Salla teki meille kehittämisehdotuksia ja vinkkejä verkkoviestintään.

Yllätyin positiivisesti siitä, kuinka kattavan listan Salla sai tehtyä. Vaikka meidänkin sivut on luettu useaan kertaan usean ihmisen toimesta, ei silti kaikkia asioita ole kukaan huomannut, paitsi Salla.

Todellakin rahan arvoisia vinkkejä. Uskon, että korjaamalla näitä virheitä saamme brändi kuvamme selkeämmäksi asiakkaiden silmissä.

Toki vinkeissä oli myös asioita, jotka on tarkoituksella mietitty sellaisiksi, kuin ne ovat, mutta oli hyvä vielä kerrata niitäkin asioita mielessä, että onko tämä muutos ollut hyvä vai huono ja miksi juuri olemme näin päättäneet tehdä.

Salla löysi sellaisia asioita Facebookista ja Instagramistakin, mitä ei ikinä olisi itse tullut ajatelleeksi. Kaikelle tulee itse niin sokeaksi!

Salla antoi parannusehdotukset nimenomaan yrityksen mukaisesti, ei mitään ns.”turhia” vinkkejä, jotka eivät millään tavala liittynyt koko brändi- tai liiketoimintaideaamme.”

Ida Männistö, Kirpputori Swap & Vintage 58

”Olemme käyttäneet Viestintäpalvelu Sypriiniä InDesign-taittotehtävissä ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Työt ovat valmistuneet sovitusti ja asiakaspalvelu on ollut erinomaista.”

Hanna ArminenHunton Oy