Verkkosivut ja some

Autan verkkosivujen uudistusprosesseissa, sisältöjen suunnittelussa sekä sosiaalisen median käytön muuttamisessa tavoitteelliseksi ja toimivaksi. Teen Facebook-, Instagram- ja Google Ads -mainontaa sekä verkkosivuja WordPressillä ja Weeblyllä.

Monipuoliset verkkosivut

Alkaen 750 € + alv 24 %

Saat toimivat ja houkuttelevat WordPress-sivut ja koulutan sinut päivittämään sivuja (pääkaupunkiseudulla tai videopuheluyhteydellä).

WordPressillä voi toteuttaa hyvin monenlaisia verkkosivustoja ja lisätä niihin monia toiminnallisuuksia – esimerkiksi verkkokaupan, ajanvarausjärjestelmän tai tapahtumakalenterin.

Kotisivujen tekemisen lisäksi maksat valitsemallesi palveluntarjoajalle webhotellista 6–10 €/kk (sis. alv) sekä domainista eli verkkotunnuksesta noin 16 €/vuosi (sis. alv).

Yksinkertaiset verkkosivut

550 € + alv 24 %

Saat yksinkertaiset verkkosivut Weeblyllä. Sivujen päivittäminen jatkossa ei vaadi ohjevideoiden tuijottamista tai tukipuhelimiin soittelua, sillä Weeblyn käyttäminen on todella yksinkertaista. Tämä kotisivupaketti sopii erityisesti yrityksille, jotka kaipaavat vain pienen, edullisen esittelysivun. Weeblyn toiminnallisuudet ovat rajoitettuja ja ilmaispakettiin sisältyy viisi sisältösivua.

Sivujen ylläpidon edullinen hinta koostuu webhotellista (noin 1,50 €/kk, sis. alv) ja domainista eli verkkotunnuksesta (noin 16 €/vuosi, sis. alv).

Verkkoviestinnän ja somen kehitysehdotukset

120 € + alv 24 %

Milloin viimeksi ulkopuolinen ammattilainen on kertonut mielipiteensä verkkosivuistasi tai somekanavistasi?

Kehitysehdotuspaketti sisältää yrityksesi verkkosivujen ja somekanavien (esimerkiksi Facebook ja Instagram) läpikäynnin sekä nipun hyödyllisiä kehitysehdotuksia ja vinkkejä, joilla saat verkkoviestintäsi entistä parempaan kuntoon. Hyvässäkin kunnossa olevista kanavista löytyy yleensä parin A4-sivun verran kehitettävää. Vastaan mielelläni myös kysymyksiin.

Työnäytteitä

Verkkosivut Vertaistaiteilijat-hankkeelle WordPressillä
Helppokäyttöiset nettisivut Terapiakulmalle Weeblyllä
Hierontayritys Rentomon helppokäyttöiset nettisivut Weeblyllä
Oy Equine Innovations Ltd:lle yrityksen graafisen ohjeen mukaisen uutiskirjepohja MailChimpiin ja ohjeistus sen käyttöön