Koulutus ja sparraus

Toteutan yrityksille ja järjestöille erilaisia viestinnän, markkinointiviestinnän ja sosiaalisen median koulutuksia. Toimin myös KSL-opintokeskuksen freelance-kouluttajana erilaisissa somen ja visuaalisen viestinnän koulutuksissa. Hyödynnän kouluttaessani osallistavia menetelmiä.

Sparraan myös yksittäisiä yrittäjiä ja pieniä työyhteisöjä samoista teemoista. Autan kokoamaan yrityksesi tavoitteita tukevan viestintäsuunnitelman tai somestrategian. Konsultoin viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Koulutusesimerkkejä yrityksille ja järjestöille

Facebook ja Instagram käyttöön

Somessa pitäisi olla, mutta miten? Koulutuksessa käydään läpi Facebookin ja Instagramin yrityskäytön perusteet ja pohditaan oman yrityksen tai järjestön sometekemisen tapoja.

Facebook-mainonnan perusteet

Facebookin algoritmit muuttuvat koko ajan enemmän niin, että sivujen julkaisut näkyvät vain mainostamalla. Onneksi mainostaminen ei vaadi suuria taloudellisia panoksia. Koulutuksessa opit luomaan erilaisia Facebook-mainoksia ja kohdentamaan mainoksesi oikeille ihmisille. Samalla opit mainostamaan myös Instagramissa, sillä se hoituu näppärästi Facebookin mainosten hallinnan kautta.

Verkkosivut uusiksi -työpaja

Ennen kuin verkkosivu-uudistuksessa tarvitaan koodaria, täytyy pohtia, mitä sivuille tulee. Työpajassa autan verkkosivujen uudistusprosesseissa: suunnittelemme juuri teille sopivan rakenteen ja sisällöt.

Näkyvää erottautumista Canvalla

Opit käyttämään maksutonta Canva-sovellusta. Canva sopii muun muassa somejakokuvien ja pienten painotuotteiden luomiseen helposti ja nopeasti.