Kirjoittaminen ja kielenhuolto

Tuotan monenlaista tekstiä eri tarpeisiin: esimerkiksi artikkeleita, somepäivityksiä ja esitetekstejä. Muotoilen myös esimerkiksi tuotekuvauksesi myyvään muotoon tai verkkosivutekstisi kiehtovaksi tarinaksi. Asiakkaanani on yrityksiä, järjestöjä ja lehtiä.

Voit tilata minulta myös oman tekstisi editoinnin tai oikoluvun. Sen lisäksi, että laitan pilkut paikoilleen, muotoilen tekstisi sujuvammaksi ja helppolukuisemmaksi. Ymmärretyksi tuleminen on helpompaa, kun lauserakenteet ovat kunnossa!

Minulla on kirjoittajakokemusta muun muassa lehdistä, järjestöjen ja julkishallinnon julkaisuista ja yritysblogeista. Kielenhuolto-osaamiseni on kertynyt pääosin käännösviestinnän suomen opinnoista, joissa eräs erittäin tarkka kielenhuoltaja opetti minulle kurssikaupalla oikeakielisyyttä ja erilaisten teksityyppien kielentarkistusta. Toki pidän osaamistani myös ajan tasalla jatkuvasti.

Blogitekstit

Alkaen 150 €

Tuotan mielelläni sisältöä yritysblogeihin eri teemoista. Blogitekstin hinta riippuu tekstin aiheesta ja sen kirjoittamisen vaatimasta työmäärästä. 150 eurolla saa yrityksen blogiin noin 3 000 merkin pituisen blogitekstin aiheesta, joka ei vaadi syvällisempää tutustumista minulle uuteen erikoisalaan.