Graafinen suunnittelu

Suunnittelen kiinnostavan ulkoasun painotuotteillesi tai sosiaalisen median jakokuvillesi joko valmiin yritysilmeesi pohjalta tai ihan uudelle tyylillä. Taitan esimerkiksi esitteitä, käyntikortteja ja kirjoja, jotta painava asiasi myös näyttää hyvältä. Voin tarvittaessa huolehtia myös painotarjouksien pyytämisestä ja yhteyksistä painotaloon.

Alla on esimerkkejä tekemistäni graafisen sunnittelun töistä sekä erityisesti pienyrittäjille suunnatuista palveluistani. Pyydä rohkeasti tarjous omista tarpeistasi!

Työnäytteitä

Logoja: lahtelainen Verhoomoverstas Adele, tamperelainen Rentomo ja kätilödoula MamaFlow
Yritysvastuu 2.0 -kirjan kansisuunnittelu (2020)
Kirjoittamani Somemarkkinoinnin työkirjan kannen suunnittelu ja taitto (2020)
Kuuloliiton nelisivuisen Huolehdi kuulostasi -esitteen taitto (2019)
Vuosien 2019–2021 Päivän Tunnussana -kirjojen taitto kahdessa eri koossa
Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry:n nuorten risteilyn uusi ilme, lehtimainos ja somekuvia (2018)
Käyntikortteja
KSL-opintokeskuksen koulutusesitteen ulkoasu (2017)
> Koko esite pdf-muodossa

Esimerkkipalveluita ja -hintoja

Logo ja käyntikortti

400 € + alv 24 %

Suunnittelen yrityksellesi logon, joka rakentaa mielikuvaa yrityksestäsi. Samalla toteutan sinulle toiveidesi mukaisen käyntikortin.

  • Hinta sisältää logon suunnittelutyön omien toiveidesi ja yritysajatuksesi pohjalta. Toimitan valmiin logon tarvittavissa tiedostomuodoissa eri käyttötarkoituksia varten: lisäät logon verkkosivuille ja Facebookiin tai lähetät lehtimainokseen painettavaksi helposti. Tutustu logon suunnitteluprosessiin lukemalla blogitekstini.
  • Samaan hintaan saat kaksi käyntikorttiluonnosta, joista muokkaan toiveidesi mukaisen käyntikortin ja toimitan valmiin aineiston painettavaksi joko itse valitsemaasi painoon tai omalle yhteistyökumppanilleni. Painotalo laskuttaa painotyöstä erikseen. Edullisimmillaan sadan peruskäyntikortin painattaminen maksaa noin 15 euroa (+ alv), mutta suosittelen kotimaassa ympäristöystävälliselle paperille painettuja kortteja, jolloin painotyön hinta on noin 40 euroa (+ alv).

Pelkän käyntikortin suunnittelu ilman logon suunnittelua 100 € + alv. Pelkkä logo 350 € + alv.

Somekuvapohjat

120 € + alv 24 %

Esimerkiksi Facebookissa kuvallisilla julkaisuilla saa enemmän näkyvyyttä kuin pelkällä tekstillä. Haluaisitko valmiit, yritysilmeesi mukaiset pohjat, joihin voit itse päivittää kuvia ja tekstiä? Kuvapohjapakettiin sisältyy helppokäyttöisellä Canvalla tehdyt kolme pohjaa (esimerkiksi Facebook- tai Instagram-kokoa), joilla saat tehtyä tyylikkäitä kuvajulkaisuja.