Palvelut

Saat Sypriinistä monipuolisia viestinnän ja markkinoinnin palveluita, jotka on suunnattu erityisesti pienille yritykselle ja erilaisille järjestöille. Pääset helpolla, kun voit tilata koko paketin yhdeltä ihmiseltä – esimerkiksi julkaisun taiton ja kielenhuollon tai somestrategian ja valmiita kuvallisia somepäivityksiä.

Tutustu palveluihini ja työnäytteisiini ja ota rohkeasti yhteyttä!

Työstäni sanottua

”Toimeksiantona oli logon viimeistely ja käyntikortin suunnittelu. Erittäin nopeaa, ammattitaitoista ja asiakkaan odotukset ylittävää toimintaa! Suosittelen ehdottomasti.

Palaute Sypriinin Facebook-sivulla

”Viestintäpalvelu Sypriini osaa sisällön tuotannon lisäksi myös jakaa osaamista. Kiitos hyvästä someviestinnän koulutuksesta viikonloppuna! Sain tosi hyviä vinkkejä ja konkreettista oppia kuinka esimerkiksi kohdentaa yritykseni viestejä tarkemmin ja seurata millaiset ihmiset ovat kiinnostuneet viesteistäni. Kiitos!!

Palaute Sypriinin Facebook-sivulla

”Salla teki meille kehittämisehdotuksia ja vinkkejä verkkoviestintään.

Yllätyin positiivisesti siitä, kuinka kattavan listan Salla sai tehtyä. Vaikka meidänkin sivut on luettu useaan kertaan usean ihmisen toimesta, ei silti kaikkia asioita ole kukaan huomannut, paitsi Salla.

Todellakin rahan arvoisia vinkkejä. Uskon, että korjaamalla näitä virheitä saamme brändi kuvamme selkeämmäksi asiakkaiden silmissä.

Toki vinkeissä oli myös asioita, jotka on tarkoituksella mietitty sellaisiksi, kuin ne ovat, mutta oli hyvä vielä kerrata niitäkin asioita mielessä, että onko tämä muutos ollut hyvä vai huono ja miksi juuri olemme näin päättäneet tehdä.

Salla löysi sellaisia asioita Facebookista ja Instagramistakin, mitä ei ikinä olisi itse tullut ajatelleeksi. Kaikelle tulee itse niin sokeaksi!

Salla antoi parannusehdotukset nimenomaan yrityksen mukaisesti, ei mitään ns.”turhia” vinkkejä, jotka eivät millään tavala liittynyt koko brändi- tai liiketoimintaideaamme.”

Ida Männistö, Kirpputori Swap & Vintage 58

”Olemme käyttäneet Viestintäpalvelu Sypriiniä InDesign-taittotehtävissä ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Työt ovat valmistuneet sovitusti ja asiakaspalvelu on ollut erinomaista.”

Hanna ArminenHunton Oy