Miten logo syntyy?

Järjestin Sypriinin Facebook-sivulla yrittäjille suunnatun arvonnan, jonka voittaja sai uuden logon yritykselleen maksutta. Arvonnan voitti pian Lahteen avattava Verhoomoverstas Adele.

Logon suunnittelu alkoi, kun lähetin Adelen yrittäjälle Katille muutaman kysymyksen. Katilla ei ollut valmiita väritoiveita logolle, vaikka yrityksen muu värimaailma onkin keltainen. Hän toivoi, että logosta välittyy yrityksen ekologinen, nuorekas ja moderni, mutta silti perinteinen imago. Tältä pohjalta lähdin suunnittelemaan logoa, ja ensin Kati sai ihmeteltäväkseen neljä erilaista luonnosta, joissa pyrin tuomaan esiin hänen mainitsemansa adjektiivit:

Näistä neljästä Kati piti eniten vasemmanpuoleisista, mutta ei halunnut mustaa tekstiä. Seuraavaksi tein vielä neljä uutta ehdotusta Katin suosikkien pohjalta:

Pohdittuaan asiaa yön yli, Kati totesi, että hänen suosikkinsa on vasemman yläkulman keltainen pallologo. Hän toivoi tekstistä hieman tummemman ruskeaa ja verhoomoverstas-sanaan hieman lisää näkyvyyttä. Nämä muokkaukset tehtyäni pääsenkin esittelemään teille Verhooomoverstas Adelen upouuden logon:

 

Kuvassa Verhoomoverstas Adelen logo: ruskea teksti ja valkoinen nojatuolin siluetti keltaisella pohjalla

Tästä logosta toimitan Verhoomoverstas Adelelle sekä värillisen että harmaasävyisen version eri tiedostomuodoissa niin painotuotteisiin kuin verkkokäyttöönkin sopivaksi. Lisäksi Kati saa lyhyen ohjeen siitä, mihin tarkoituksiin eri tiedostoja käytetään.

Kaipaako sinun yrityksesi logoa? Ota yhteyttä vaikka sähköpostilla, niin ryhdytään töihin! Tavoitteenani on aina tyytyväinen asiakas, ja jos yhteistä ilmettä ei löydy, en veloita logon suunnittelusta mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *