Ilmoittaudu Itua markkinointiin -verkkokurssille

Toteutan 3.4.–5.5.2018 Itua markkinointiin -verkkokurssin. Kurssi sopii erityisesti pien- ja yksinyrittäjille, jotka haluavat tehdä markkinointiviestintänsä mahdollisimman pitkälle itse. Siitä on hyötyä niin aloittavalle kuin kokeneemmallekin yrittäjälle. Kurssilla keskitytään maksuttomaan markkinointiviestintään, joten emme tällä kertaa keskustele esimerkiksi Facebookin maksullisesta mainonnasta.

Saat jokaisena kurssin tiistaina sähköpostiisi vinkkipankin kyseisen viikon teemasta. Jokaisella viikolla toteutat teemaan liittyvän tehtävän, jonka julkaiset kurssilaisten yhteisessä Facebook-ryhmässä. Ryhmässä tuotoksiasi kommentoivat minun lisäkseni muut kurssin osallistujat, ja pääset myös itse kommentoimaan muiden tehtäviä. Ryhmässä voit myös kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä kurssin teemoista.

Kurssin teemat ovat:

1. Oma tuote tai palvelu ja sen kohderyhmä
2. Markkinointiteksti
3. Näkyvyys verkossa, omat verkkosivut ja some
4. Visuaalisuus ja kuvat (työkaluna maksuton Canva)
5. Video

Kurssin hinta on 70 € + alv 24 %. Ryhmään mahtuu 5–10 yrittäjää, tarvittaessa ryhmiä voidaan muodostaa useampia. Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 1.4.2018. Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja: salla.virtanen@www.sypriini.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *